Kis-állatbemutató

Iskolánkban hagyomány, hogy az Állatok világnapján kis- állatbemutatót szervezünk. Ebben az évben október 8-án rendeztük meg ezt a találkozót. A célunk az volt, hogy felhívjuk a figyelmet az emberek és az állatok kapcsolatára, barátságára.

A gyerekek hétpróbán vettek részt, mielőtt eljutottak az Állatok birodalmába. A hétpróba feladatai közt szerepelt csigafutam, díjlovaglás, élő ötödölő, állati golf, titokdoboz, madáretető és megnézhették ki lakik a mocsárban.

Az Állatok birodalmában a gyerekek kis kedvenceit láthattuk.  A gazdik a látogatókkal beszélgettek az állattartás örömeiről és felelősségéről. Láthattunk sok kedves kutyust, bájos cicát, szebbnél szebb szőrű nyuszit, tengerimalacot és sünöket, amelyeket meg is simogattunk. A bemutatott állatokról a gazdik egy totót készítettek a látogatók részére. A helyes válaszokat adó gyerekek is fotót kaptak.

Az állatok és a játékok igazán varázslatos, vidám hangulatot teremtettek. Méltán mondhatjuk, hogy délután elérte a célját. Búcsúzóul bátran mondhattuk: Jövőre ugyanitt!

 Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!