Köszöntő

Áldás békesség!


Szeretettel köszöntöm a Gy. Szabó Béla Református Általános Iskola honlapján!

2012 óta vagyunk református általános iskola, amely nyitott más keresztyén felekezetek felé.

Célunk, hogy a család által ránk bízott gyermekekből - a szülőkkel együttműködve - jellemes, művelt keresztyén fiatalokat neveljünk, akik megtalálják helyüket és feladatukat a társadalomban.

Pedagógiai munkánk során arra törekszünk, hogy intézményünk családias, szeretetteljes légkörében a szülők gyermekeiket biztonságban tudhassák, valamint számukra színvonalas oktatást biztosítsunk

Tanítványainkkal való közös munkánkban a következetesség, a kölcsönös bizalom és tisztelet érvényesítésére törekszünk. Reális követelményeket támasztunk velük szemben, amely figyelembe veszi az egyéni képességek különbözőségét, megadjuk és elvárjuk kapcsolatainkban a kölcsönös megértést, az odafigyelést és a tiszteletet.

Valljuk, hogy az iskolának használható tudást kell átadnia, amihez olyan készségeket, képességeket kell fejleszteni, amellyel a tanulók tudnak alkalmazkodni a gyorsan változó világhoz. Ebben fontos szempont a jogok tiszteletben tartása mellett a kötelességek teljesítése. Elvárjuk tanulóinktól, hogy cselekedeteikért vállalják a felelősséget, viselkedésükkel feleljenek meg az iskola által képviselt értékrendnek.

Kérem, ismerje meg iskolánkat!

Álmodtam az éjjel, egy erdő ment kézen fogva,

  Egy egész erdő, és minden fa fogta a másik kezét.

  Réten ballagtak, hegyen kapaszkodtak,

  s egyik fa sem engedte el a másik kezét.

                         EGY EGÉSZ ERDŐ”

                                       (Gyurkó László)Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!