Amikor a szemünk előtt történik a varázslat

A Lázár Ervin program keretein belül iskolánk hatodikos tanulói is eljutottak a Fővárosi Nagycirkusz azaz Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. Tavaszváró című előadására.
Február 11-én reggel fél 8-kor egy kisbusz várta gyermekeinket az iskola előtt, amellyel Budapestre utaztunk a 11 órakor kezdődő előadásra. A művészek két és fél órán keresztül kápráztatták el a közönséget.

A fergeteges műsorokat nemzetközi előadók adták elő: orosz, cseh, mongol, francia és persze magyar zsonglőrök, akrobaták, légtornászok, idomított kutyusok szórakoztattak minket. A produkciók között egy bohóc botladozásai csaltak mosolyt az arcunkra. A műsorvezető egy történet köré fűzte az eseményeket. A műsor fényét emelte, hogy az aláfestő zenét egy zenekar szolgáltatta, akik a klasszikus zenétől a filmzenéken keresztül ismert és kevésbé ismert betétekkel színesítették a produkciókat, fokozták a hangulatot, az izgalmakat.

Egy szempillantás alatt elröpült a két és fél óra. Ezt követően ismét buszba szálltunk és meg sem álltunk hazáig! A jó hangulat folytatódott az út alatt is!

Szeretnénk megköszönni, hogy a Lázár Ervin program lehetővé tette ezt a cirkuszi látogatást, az iskola vezetőségének, hogy ha féltettek is bennünket, de elengedtek erre a kis kiruccanásra, és végül, de nem utolsó sorban Edit néninek, hogy koordinálja a háttérmunkát!

Szank, 2022. február 13.Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!