A Föld napja

Április 22-én emlékeztünk meg a Föld Napjára. Ezen a héten a felső tagozaton természettudomány és földrajz órák keretében különböző témákról előadásokat tartottunk.

Szó volt az orvvadászatról, a tisztaenergiáról, az állatvédelemről, az esőerdők fontosságáról, az óceánok szennyezéséről és még számos kérdésről, ami érinti Földünket. Az előadások beszélgetések formájában zajlottak. Minden esetben hangsúlyoztuk, hogy egyetlen Föld van, és mennyire fontos, hogy felelőségteljesen bánjunk vele. A beszélgetések mellett 7. és 8. évfolyam megnéztük David Attenborough Látlelet a Földről című természetfilmjét. A film kihangsúlyozta, hogy az ember mennyire nagy hatással van a földi környezetre.

Alsó tagozaton a kicsik megtisztították a játszótér környékét. A második osztály iskolánk udvarán virágot ültettek. A negyedikes nebulók Kert-Kóstolgató pályázat keretein belül iskolakertet terveztek, telepítettek.

További képekFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!