Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ

2014 óta működik a "Bűvösvölgy” Budapesten Magyarország első médiaértés-oktató központja, amely a 9–16 éves gyermekek számára nyújt térítésmentesen médiatudatosságra nevelő foglalkozásokat.

Május 12-én iskolánk 4. és 6. osztályos tanulói, valamint Horváthné és Dr. Váraljainé Ibolya néni, Edit néni előtt nyílt meg ez a varázslatos világ.
A Bűvösvölgybe érkező fiatalok már a digitális univerzumba születnek bele. Annyira természetes számukra a mobilkommunikációs eszközök és az internet használata, mint az idősebbeknek annak idején a könyvtár volt. Fontos azonban, hogy a gyermekek az előnyök kihasználása mellett az eszközök biztonságos használatának feltételeivel is tisztában legyenek. Kreatív foglalkozások, izgalmas stratégiai játékok és egy feleletválasztós kvíz keretében, valamint megdöbbentő internetes trükkök bemutatásán keresztül a Bűvösvölgyben személyes adataik biztonságos kezelésére ösztönzik őket.Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!