Évzáró - 2022

Újra eltelt egy év, lezárult egy tanév. Ez a tanévzáró kicsit rendhagyó volt, hiszen iskolánk ezen alkalommal búcsúztatta Nagytiszteletű Bödecs Pál főigazgató urat, nyugdíjba vonulása alkalmából.

Az ünnepi hangulatú búcsúztatáson a gyerekek mellett a tanári énekkar is megszólalt.
A tanévzáró ezután a megszokott menetben zajlott tovább. Iskolánk kitűnő és jeles tanulói könyvet kaptak.

 • 1.o. Süli-Csontos Ákos, Farkas Tamás, Máté Bianka, Miklós Zétény, Rokolya Zétény, Pap Csenge, Valkai Máté, Horváth Alexa, Horváth Lia, Nyerges Dorina
 • 2.o. Somogyi Katalin,  Tóth Milán, Nyári Zsombor, Dascalu Andrei Sebastian, Csontos Hunor, Antalicz Botond, Kriván Gergő
 • 3.o.  Máté Lajos
 • 4.o. Heródek Hédi, Czirkó Rebeka, Szűcs Bence, Antalicz Zétény, Egri Lili
 • 5.o. Erdős Dorka, Törteli Kincső, Palotás Nóri
 • 6.o Kovács Luca, Varga Vivien, Füstös Szonja
 • 7.o. Pál Eszter, Turán Ákos
 • 8.o.Sándor Zsófi, Töröcsik Zsombor, Turán György Botond, Patai Patrícia

Azok a tanulók, akik kitűnő tanulmányi eredmény mellett 3 vagy annál több dicsérettel rendelkeznek Nevelőtestületi dicséretben részesültek.

 • 2.o. Somogyi Katalin, Tóth Milán
 • 4.o. Heródek Hédi, Szűcs Bence,
 • 5.o. Erdős Dorka
 • 6.o Kovács Luca, Varga Vivien, Füstös Szonja
 • 8.o. Sándor Zsófi, Töröcsik Zsombor, Turán György Botond

Néhány éve Horák Béla úr, felkereste iskolánkat és édesapja a szanki születésű Horák Jenő  kecskeméti nyelvtanár és jogakadémiai tanár emlékére létrehozott egy díjat, melyet az  idegen nyelvben kiváló   eredményt elért 8 osztályos tanulók jutalmazására szánt. Ebben az évben ezt a díjat Töröcsik Zsombor vehette át. 

Ezt követően a Talentum Alapítvány díjazta a versenyen előkelő eredményt elérő tanulókat és felkészítő pedagógusait.

Az iskolában meghirdetett jó tanulmányi eredményt elért, kiváló tanuló jutalmazása:

Az első alkalommal az év tanulója címet Kovács Luca 6.osztályos diák kapta. Egész éves tanulmányi átlaga: 4, 98.

A következő az ÖKO díj átadása volt . Évente egy osztály és két felnőtt kaphatja meg ezt a díjat. Azok munkáját ismeri el a kuratórium, akik az iskola környezetének javításán, egészségességén dolgoznak.

Az idén ezt a díjat a 6. osztály 8 tanulója, Terbe Erika szülő és Hachbold Gábor szülő, egyéni vállakozó kapja meg első alkalommal.

Diákok: Egri Máté, Müller Alex Noel, Kovács Luca, Varga Vivien, Szigeti_Pap Emma, Füstös Szonja, Ney Tamara, Fekete Zsolt

Idei versenyeredmények

Törőcsik Zsombor 8. osztályos tanuló a Kányádi Sándor versmondó verseny 3. helyezettje lett. Felkészítője: Szabóné Szatmári Katalin

Rokolya Anna 4. osztályos tanuló, a körzeti mesemondó versenyen 1. helyezést ért el. Felkészítője: Pál Sándor Csabáné

Kajla hol vagy? turisztikai verseny megyei 4. helyezés, melyet a 4. osztályosok értek el. Felkészítő: Horváth Attiláné

„Kert- kóstolgató” versenyen országos 3. helyezést ért el a 4. osztály Felkészítő: Gyóni Julianna, Horváth Attiláné, dr Váraljainé Tóth Ibolya

A Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett „Zöld fakanál” receptíró pályázaton felső tagozaton Szabó Bendegúz, Pál Eszter és Pajlovics Amanda 1. és 2. helyezést értek el. Felkészítő:…Gyóni Julianna tanárnő.

Zöld Okos Kupa versenyen megyei 2. helyezést ért el 3 tanuló: Sándor Zsófia, Turán Botond és Törőcsik Zsombor. Felkészítő: Gyóni Julianna tanárnő.

Mindenkinek kellemes feltöltődést  és pihenést kívánunk!Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!