Robotcsámborgás

Az elmúlt két hétben a KRK Központi Általános Iskola Gy. Szabó Béla Tagiskolájában vendégeskedett Blue bot, robot egérke és Scottie Go.

Nagyon megörültem, hogy rátaláltam a Robotcsámborgás programra, a gyors jelentkezésnek köszönhetően nem is kellett sokat várnunk rájuk. Sajnos nincsenek saját eszközeink, így hatalmas meglepetés és öröm volt a gyerekek számára a találkozás. Szinte minden tanóra anyagába beépítettük a robotokat; nemcsak új ismeretek megszerzésére, hanem azok elmélyítésére is kiválóan alkalmasak. A lelkesebb tanulók maguk is készítettek egymásnak feladatokat.

Digitális kultúra órákon a Scottie Go társast próbálhatták ki. Bízom benne, hogy sok tanuló érdeklődését sikerült felkelteni a programozás, kódolás irányába. Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget, mindannyiunk számára különleges élmény volt a „robotcsámborgás”.

Kapcsolódó képek

Összes kép megtekintése

 

 Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!